sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Uusi alku - tuoteseloste

Neljän vuoden aika fokusoimattoman bloggaamisen jälkeen päätin lopettaa aikaisemman blogini Virkamatkan ja aloittaa uudestaan. Itse asiassa olin aikaisempiin aikaansaannoksiini niin tyytymätön, että päätin saman tien poistaa ne pysyvästi - aika näyttäköön, onnistuinko...

Teemani on tästä lähin "keräilijän tunnustukset": Haen (ja jaan) elämyksiä musiikista, kirjallisuudesta, ruoasta ja juomasta ja muista elämän pikku ihanuuksista joita voi kerätä kasaan muistin lokeroihin tai mansikkapaikkaani erääseen pikkukaupunkiin, jossa parhaani mukaan yritän opetella hidasta elämää.

Musiikkielämykseni löytyvät osittain otsikon Maailman paras levy alta - sinne olen jo muutaman vuoden ajan listannut suosikkialbumejani, ja sitä aion jatkaa vastakin - mutta koska toivottavasti löydän muutakin kuin hyviä levyjä, saattaa aihepiiriä löytyä täältäkin.

Sen lisäksi varastoin tiettyjä kiinnostuksieni aiheita myös Pinterestiin; sieltä löytyy eräänlainen leikekirja erilaisista sellaisista asioista, jotka minua jostain syystä miellyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti